Jesenski zavitki so predjed sestavljeni iz treh omak in krvavice v Wonton testu. Jed je na meniju 2. sezone Gostilne pri šefu (Gostilna pri šefu (2. sezona)- jedilni list in cenik jedi, ki jih v Gostilni pri šefu lahko naročimo).
Za pripravo Jesenskih zavitkov potrebujemo: Wonton testo, posebno vrsto krvavice, jabolka, ingver, rdeče zelje, kislo smetano, mleto papriko, drobnjak, sladkor, sol poper, timijan, čebulne obročke, zelene drobtine, moko, jajca
Raztopimo maslo, dodamo sladkor in naredimo karamel. Nato dodamo na fino narezano rdeče zelje in vse skupaj malo popražimo ter deglaziramo z rdečim vinom dodamo še vejico timijana in vodo. Ko vse dobro zmiksamo dodamo še sol in poper.
Za drugo omako raztopimo maslo, dodamo sladkor in tako kot prej naredimo karamel. Dodamo narezana in olupljena jabolka ter jih dušimo. Na koncu dodamo še ingver in zmiksamo.
Tretjo omako pripravimo tako, da razmešamo kislo smetano, dodamo rdečo papriko v prahu in zelo na drobno narezan drobnjak. Tudi to omako zmiksamo.
Čebulne obročke, ki niso preveč na debelo narezani (cca 3-4mm) povaljamo v moki, zmešanih jajcih in zelenih drobtinah (enake kot pri pašteti iz pikniku na travi).
Wonton testo namažemo z maso narejeno iz vode in malo moke. Krvavico iz masti, šalotke, soli, popra in krvi (brez riža, kaše) spravimo v dresirno vrečko in nanesemo na testo. Testo nato zarolamo in spečemo v olju.