Jezeršek catering je prejšnji teden praznoval 35 let, vse pa se je začelo, ko sta se Sonja in Franci Jezeršek podala na skupno poklicno pot. Na tej več kot uspešni poti sta vključila tudi svoje štiri sinove.
Dogodek se je pričel v Cankrajevem domu, kjer sta gosta nagovorila aktualni direktor Martin Jezeršek in prvi in ustanovni direktor FrancI Jezeršek. Predsednik Obrtne zbornice Slovenije Branko Meh pa jim je izročil priznanje za uspešno 35-letno delovanje. Nato je sledila selitev na skrivnostno lokacijo.
Po nekaj minutah vožnje z LPP-jevim avtobusom v neznano se je na koncu vendarle prikazal cilj, remiza Ljubljanskega potniškega prometa, bolj natančno delavnica v kateri so uredili prostor tako, da so poželi veliko občudovanje in val navdušenja gostov.
Še preden so bili gostje deležni kulinarične ponudbe je voditeljica večera Bernarda Žarn z razširjeno družino Jezeršek – mamo Sonjo, očetom Francijem in sinovi – Juretom, Luko, Martinom ter Rokom, malo pokramljala. Gostje so tako lahko izvedeli majhne skrivnosti velikih kulinaričnih mojstrov.