Ana Roš bo z ekipo Hiše Franko v Ljubljani ustvarila nepozabno pop-up izkušnjo za vse gurmane. Na pobudo Mastercard Slovenija bo Ana Roš obiskala Ljubljano in v Mastercard Pop-up restavraciji Priceless Ljubljana pripravila edinstveno doživetje. Restavracija Priceless bo odprta od 6. do 11. decembra 2021 v Atriju glavne ljubljanske pošte na Čopovi ulici 11.
Ana Roš in restavracija Priceless Ljubljana by Mastercard
Kuharska mojstrica Ana Roš bo z ekipo v restavraciji Priceless Ljubljana pripravila 8 hodni meni z izborom največjih uspešnic Hiše Franko vseh časov. V Ljubljani bo tako moč teden dni uživati v jedeh, ki jih v edini restavraciji z dvema Michelinovima zvezdicama v Sloveniji ni več moč okušati. Od ponedeljka do sobote bo ob 12.00 na voljo kosilo, v soboto, 11. novembra, pa bo ob 19.00 na voljo tudi večerja.
Aleš Petejan, vodja marketinga pri Mastercard Slovenija je o prvi Priceless kulinarični izkušnji v Sloveniji povedal:
Doživetja so tista, ki nas navdihujejo, povezujejo in omogočajo neprecenljive spomine, zato je glavno poslanstvo podjetja Mastercard, da ustvarja doživetja, ki nagovarjajo čute. V povezavi z najnovejšimi ekskluzivnimi ugodnostmi, kot so zavarovanje spletnih nakupov in obogatena potovalna izkušnja, ki jih Mastercard nudi imetnikom kartic.
Cena bo v primeru plačila z Mastercard kartico nižja
Cena menija v Mastercard Pop-up restavraciji Priceless Ljubljana je 210€ na osebo oz. 168€ v primeru plačila z Mastercard kartico. Cena menija s Funky spremljavo pa je 295€ na osebo oz. 236€ v primeru plačila z Mastercard kartico.
Rezervacija mize v Mastercard Pop-up Restavraciji Priceless je možna TUKAJ.
8 hodni meni v restavraciji Priceless Ljubljana by Mastercard
- Koruzni krof, fermentirana skuta, dimljene postrvje ikre // GUERILA ZELEN 2020
- Čompa s skuto, krompir, pečen v skorji slovenske soli in avgustovskega sena, hrenovo kislo maslo s pehtranom // GUERILA ZELEN 2020
- Slanina sipe, mleko pinje, ocvrt kruh z drožmi // AMBER PUNCH
- Angelski laski v ekstraktu morja // NANDO MALVAZIJA 2020
- Rižota bergamotka, rjavo maslo, morski ježek // KOMBUČA Z ZELENIM JABOLKOM IN BERGAMOTKO
- Srna in gomolji z ljubljanske tržnice // KRAPEŽ MERLOT 2017
- Mochi tolminskega sira, polnjen s kutino, popcorn slovenskih žit
- Božično rdeče zelje, ajdin sable, brusnična krema, chutney rdečega zelja, topel jajčni zabajon // ROJAC AURELIJA 2015